Høstdugnad 2

18. sep, 2012

15.9.12

Jeg, Jan og Gunnar tok nest siste runde i flott vær. Jeg badet også og gikk naken rundt i 4-5 timer - ikke værst midt i september. 

Tok inne to pumper og ett aggregat. Satt badstukrakkene inn under tak og tok inn armatur og slanger. Tømte to vanntanker og satt skodder for på hytte og hus. Gunnar klippet hele plenen og gjorde rent klipperen.

En fin og effektiv dag. Jeg var der fra 1200 til 1615. 

GT

Høstdugnad 2012

3. sep, 2012

Torill, Rune, Robin, Gunnar, Ola, Ingrid, Ole-Henrik, Irene, Geir, Sindre, Amalie, Joel, Jan, Rino og Tuva. Nesten alle lå over og vi hadde en effektiv og hyggelig helg, med grillmat, hjemmelaget potetsalat (Geir), God restelunch, felles frokost - deilig badstu og dusj. Kappet syv trær, Ola og Torill var kjempeflinke med motorsaga, fint vi har slike. Vi andre bar, kløvde og stablet. Vi tok opp flåten og bryggetrappa, og Rune har malt en del inne på Hytta. Barna kjørte masse raider og Gunnar klipte plenen. Vi vasket ut alle sammen. Fint vær, men litt vemodig at sommeren nok en gang og altfor raskt er på hell. Takk for samværet også skal vi prøve å se ihvertfall noen av dere i løpet av vintersesongen.

VERTSKAPSUKE UKE 28 2012.

23. jul, 2012

En flott og begivenhetsfull uke med ikke så altfor bra vær, men lite regn. Feiring av Solveigs 65-årsdag og Sindres 10 årsdag, med besøk av Egon og Turid. Gunnar debuterte som naturist - tøft gjort. Gryterett, lapper, masse bær, krabber, salat og nypoteter. Joel og Alan var hyggelige bekjentskaper fra USA. Joel jobbet for øyeblikket ved Universitetet i Lund i Sverige. Forefallende arbeid, mye rengjøring og rydding. Sindre fikk ragget en del med Raideren, Norby-tur, VaporizR-kjøring, masse bading og hopping, kanoturer, badstuer og mye god mat og snop. Ole Henrik med familie tok over og vi fikk nesten tre dager med de.

Bilde: Både Amalie og vannliljene er vakre i Rudolfbukta.

KVELDSTUR 28.6.12

29. jun, 2012

Nybakt andelseier. Har jo i praksis vært det lenge ettersom min kone er det. Dro klokken 1706 fra jobben og var oppe ved Skovlyhuset kl. 1754. Fortet meg ned til badebukta og fikk vel en 15-20 minutter på flåten før solen forsvant fra den. Gikk så opp til badstua hvor solen var fortsatt. Byttet reparerte stussen til vanntanken og tok ut lemmer og vedkasse i badstua og feiet og vasket litt. Fyrte opp til 70 grader og dusjet. Gikk så tilbake til hovedhuset hvor jeg hengte opp litt bilder og ønskeliste. Hadde med litt nye og annerledes blader, samt en ny lang lighter. Skrev litt i hytteboka og hørte at Italia slo Tyskland i semien i EM - 2-1 tilslutt. Gikk ned i Rudolfbukta hvor det var rekordlavt vann, sikkert 10 meter fra gresstustene. Så etter den 1. grensestolpen uten hell. Dro kl 2040. Stille, rolig og hærlig å "leve" naken.. 🤩❤

Hva gjorde jeg?

25. jun, 2012

Ankom kl. 1300 lørdag og dro 1930 søndag. Vasket utekjøkken og kjøleskapet der - var ikke bra😥. Fikset brukket rør fra vanntanken ved badstua - provisorisk med silikon og gaffateip. Skrudde og limte gasskapet på hytta etter herverk. Skrudde på siste bord på stupebrett som jeg hadde kjøpt på Onstad Trelast, samt satte på kulekopper til hengerfeste på boltene (Chlas Ohlsson) på stupebrettet. Får se hvor lenge de sitter. Kjøpte tre ulike planter på Rema i Tistedalen som jeg plantet bak huset. Fikset pumpa og pumpehuset til vannpumpa nede ved kanoen. Kappet opp og samlet ved til bål som vi ikke brente opp da vi skal prøve å få kappet opp drivveden ved vanntankpumpa til tanken på toppen. Ellers sov jeg middagslur samtidig som Jan på søndag - det var behagelig. Skjøt ellers litt med luftgevær som jeg lot ligge igjen under sofaen på kontoret. Jeg søkte også om å bli andelseier - håper det går greit. Ellers prøvde jeg ut GPSen, og har ambisjoner om å finne alle 10 grensepunktene når vi skal være vertskap. Som alltid en koselig helg.