TOUR GT

Den du vil ha. Jeg kan hjelpe dere videre oppover :-)

Den du vil ha. Jeg kan hjelpe dere videre oppover :-)

TOUR GT

Velg en pakke

Jeg har flere pakker som dekker nesten alle behov dere måtte ha, eller dere kan la meg lage en tilpasset pakke.

Under følger eksempler på noen få av pakkene mine. Ring meg for å finne ut mer om disse og andre pakker, eller fortell meg hvilken pakkeløsning dere ønsker, slik at jeg kan lage akkurat den rette tilpassede pakken for dere!

AVBALANSERT, ROLIG OG STØTTENDE

Å ha med en god, kunnskapsrik, støttende og rolig lagspiller er uvurderlig i ett verdt team, spesielt i ulendt terreng og på de høyeste og mest forblåste toppene. Tour GT er dyktige på dette. Be om tilbud

 

PÅDRIVENDE, TØFT OG UTFORDRENDE.

Liker dere mer action, utfordringer og bli pushet litt kan jeg tilby dette også. Dette krever ofte mer av meg, men her får man også tilbakemeldinger og respons som man føler mer på kroppen og i sjela. Som Tour-sjef vet jeg at dette koster, men dette har jeg erfaring  med og glede av. Her er læringskurven brattere på godt og vondt. Den personlige tilfredstillelsen eller skuffelsen er her større og derfor koster dette ofte mere. Be om tilbud.

ALLSIDIG, JOVIAL, PÅLITELIG OG SYMPATISK.

Litt midt i mellom, kanskje gjennomsnittlig vil mange si, men like fullt og helt en flott totalopplevelse på det sikre og med en liten smak av de to mer ekstreme verdene jeg har presentert tidligere. Tour GT gir deg gode opplevelser også her. Med denne settingen kan dere reise lenge og alltid være trygg på at dere får oppleve det som er viktig og gir gode minner uten at man pusher sine grenser for mye. Passer for eksempel ypperlig for familer.