GLAD I MAT, DRIKKE OG GODTERI

Kan vel ikke sies å være kjærnesunn, men..

Er vel lettere å fortelle om hva jeg ikke liker, men gjør ikke det. Her er noe av det jeg liker aller best:

Flesk og duppe, fårikål, hvalbiff, kylling, sjokolade, is, potetgull, ananasjuice, vann, sweat and sour, taco, fersk suppe, kompotter, rips og vaniljesaus, biff, finnebiff, dyrestek, marsipan, pasta, fersk tunfisk osv. osv.

Hvis jeg skal velge meg en fireretters: Avocado med reker og serranoskinke, nanbrød med butterchickensaus, grillet hvalbiff, peppersaus, fløtegratinerte poteter, tomater, løk og kantarell. Til dessert vil jeg ha hjemmelaget karamellpudding og karamellsaus. Drikke vil jeg ha champagne til forrett, cola til mellomrett, Tuborg og ananasjuice til hovedrett og eplemost til dessert.

Hvalbiff. Jeg ble flasket opp på det på 70-tallet når det var like billig som lever er i dag..

Hvalbiff. Jeg ble flasket opp på det på 70-tallet når det var like billig som lever er i dag..

MIDDAGSMAT I MOSS

Mellomfine spisesteder. Med det mener jeg ikke annet enn at det er noe annet enn kebab og pizza.

Cafe Everts er en klassiker - byens beste husmannskost etter min mening. Har blitt finere og med det også litt dyrere, men er nok verdt det. God fisk og byens beste pannekaker og flesk og duppe, alle rettigheter:

http://www.evert.no/

Siste vi har prøvd og som vi er veldig fornøyd med er Middelhavets Kjøkken. Veldig god miks fra middelhavet, veldig god mat og relativt rimelig. Tapasfatet kan anbefales.

http://www.middelhavetskjokken.no/index.php

Ellers tror jeg jeg kan anbefale "BareCafe" også, men de har jeg foreløpig ikke rukket å besøke.

http://barecafe.no/

En av mine favoritter :-)

En av mine favoritter :-)

"Junk" Spisesteder i Moss

Ikke vet jeg, men vi er jo ikke veldig ofte ute å spiser, eller hva er ofte, blir fort ett par ganger i måneden ihvertfall. Ellers synder vi jo lett til pizza og kebab og da blir det nesten uten unntak når det gjelder kebab:

Campino:
http://pizzeriacampino.com/

Når det gjelder pizza er vi nok ikke like trofaste, og ofte blir det hjemmelagd. Når det er sagt er Campino sin kebabpizza veldig god.  Solveigs har jo "norges største".I det siste har vi prøvd følgende pizzaer:

Solveigs Pizza:
http://www.solveigspizza.no/index.html

Peppes Pizza: https://www.peppes.no/pp08/app/