Billig for alle.

Hei!                                                                                               Opprettet: 10.09.2012

Ettersom jeg skal hjem til deg ønsker du kanskje å vite mer om meg som person. Dette kan du finne ut av på resten av mine sider. Uansett - jeg er utdannet Siviløkonom og lykkelig gift på 18. året og har to barn; en gutt og en jente. Jeg er seriøs og ordentlig og holder hva jeg lover. Jeg kan ikke alt, men mye. Jeg kjenner mine egne begrensninger.

Har ettehvert sett behovet for hjelp til alt fra TV, PC, hvitevarer, mobil og datahjelp, kanskje spesielt for de litt eldre generasjonene. Dette oppdaget jeg ved min nåværende arbeidsplass, hvor jeg hjelper flere eldre 50-60-70 årene etter arbeidstid.

Dette er ting som å sette opp og montere ny PC, MAC, skriver, skjerm  og ulike softwareproblemer som:

*Opprette mailkonto og bruk av denne

*Opprette hjemmeside

*Kopiere, scanne og printe

Det kan også være ting som:

Mobilproblemer, TV-problemer, Ymse fjernkontroller, Nettbank-bruk, Dab-radio osv.

Andre stikkord er: Dekodere, hifi-anlegg, surround-anlegg, røykvarslere, gassvarmovner og gassbluss (jobber i dag med gass), hjelp til utfylling av offentlige papirer og selvangivelser, hjelp til å skrive ulike søknader og papirer.

 Til og begynne med har jeg tenkt meg følgende:

Jeg kommer hjem til deg i Moss og Rygge. Jeg tar 150,- for timen og 100,- for kjøring. Det meste vil nok fikses på en time eller mindre. Tar jobben mer enn to timer slipper du/dere å betale kjøring. Må jeg hjem til deg flere ganger får du gratis kjøring annenhver gang. Fikser jeg ikke dine problemer innen rimelig tid, slipper du å betale. Uansett kan dere ringe eller maile meg for en uforpliktende prat - så finner vi helt sikkert en løsning.

Kontakt meg på           MOBIL: 91184374

                                 MAIL: geirtorstenson@gmail.com

Ser frem imot en hyggelig samtale og kanskje ett oppdrag.

Hilsen din tekno-hjemmehjelp.